härligheter

Lyckad kväll hos Anton igår, en del trevligt folk och en del mindre trevligt skoj, men hade urkul i alla fall :) Verkar som om Snogeplanerna krånglar men man får hoppas på det bästa!


friday night!

jaha, fredag kväll och här sitter jag! Den här helgen händer mycket, både på gott och ont. Får möjlighet att titta in hos Anton och Ann-Sofie imorgon kväll vilket lär bli väldigt trevligt :) Det ryktas om karaoke och jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det men det får jag se till att gilla. Innan dess blir det lite boan med caroline om det går vägen. Nu när hon fyller arton ska hon få en barndomsdröm att gå i uppfyllelse. Hon kommer bli den lyckliga ägaren till en gnagare, möjligen hamster. Snäll som jag är ska vi titta på lite djurattiraljer men även annat skit, det är ju boan fullt av!
   På måndag bär det antagligen av till snoge för en kväll/natts håll-i-gång med grillning och lite annat! Sedan kommer den här långhelgens hålrummen fyllas ut med timmar av studier eftersom jag olyckligtvis (kanske delvis självförvållat?) hamnat en bit efter i såväl geografi som danskstudier! Men det får det bli ändring på! Ska väl även bli tid över till att sova en del vilket jag kommer utnyttja till fullo! God natt med er!