Reise, Reise

Jag är så sjukt trött på danska. Hela veckan har det varit danska, danska och åter danska. Jag är dock inte trött på Danmark. Jag hade kunnat tänka mig en heldag i Köpenhamn, shopping och något kulturellt. Men först: danska...

Förresten så har jag fått en del nya låtar till min Rammsteinsamling av Ebba som jag har lyssnat på i eftermiddag medan jag pluggade. Måste säga att albumet Reise, Reise är helt klockrent! Det innehöll massor av nya, annorlunda låtar.

Scrubs nuuuuu! 

regnig onsdag

Jaha, då var det onsdagkväll och mer än halva skolveckan har gått. Igår irrade jag och Ebba runt i Lund eftersom det var öppet hus på Lunds universitet. Det var intressant att gå på föredrag och få höra hur det kommer vara att studera vidare men nu i efterhand känner jag mig lite förvirrad. Jag har tidigare varit helt säker på att jag inte vill plugga i skåne, helst inte Sverige, men absolut inte Skåne. Men nu vet jag inte längre. Ska man plugga först och resa sen, eller resa först och plugga sen? Jobba eller? Ah, det enda jag vet är att jag vill plugga tyska i alla fall så en översättarutbildning hade kanske inte suttit fel? Men samtidigt hade det varit en dröm att arbeta med något mer kreativt.

Idag har jag varit helseg om något. Efter bad blir man helt mör så det har inte blivit av att jag har pluggat någonting och det sätter givetvis press på morgondagen. Jag MÅSTE plugga då! Men om en minut är det grey's så det blir ett abrupt slut nu. Torsk.

tirsdag

Som vanligt är jag ute i alldeles för god tid och sitter och väntar på att få gå till stationen, möta upp Ebba och ta bussen till Lund. Vi ska nämligen på studebesök till universitetet idag! Igår var jag riktigt duktig och avslutade äntligen helvetesuppsatsen i religion. Det känns som om en stor börda har lättat från mina axlar. Men nu är det bara att ta tag i nästa projekt: danska och matte. Lovely!

Rønne

  

rammstein (jam)

Nu sitter jag här och bläddrar frenetiskt i religionsboken samtidigt som jag lyssnar på lite skön Rammsteinmusik. Det fick mig att tänka på när jag och Ann-Sofie var på Bornholm och vi trodde att Rammstein skulle komma dit. Det är ju faktiskt lite småpinsamt! Men vi fick i alla fall se Rammstein Jam och det var trevligt det också. 

Nu, åter tillbaka till arbete!

tired

Jag har varit så trött på allt som har att göra med skolan ett bra tag nu. Min lösning är att jag ska jobba ordentligt det sista den här terminen, men det är så himla svårt. Så fort jag försöker koncentrera mig glider tankar iväg till annat, jag läser bloggar eller kollar på tv. Men nu ska jag ta mig själv i kragen och pyssla lite med min religionsuppgift. Det behövs verkligen!

Förresten har Ann-Sofie fått en fin spel-relaterad gåva av sin pojkvän och jag är så sugen på en tjejkväll= marabou, prat och spelande! Nåväl, innan belöning väntar arbete som sagt.

dienstag

Idag är det tisdag och jag är trött som vanligt!

fyfan

Idag är jag trött, arg och ja, något annat som gör mig på dåligt humör. Jag har antagligen dragit på mig en magkatarr och det är ju superkul. Nej, är inte ens på humör att skriva något om hur lovet varit.

Torsk