MYSPYS I DECEMBER

Nu har hälften av december månad gått och det är riktigt mysigt om kvällarna! Alldeles mörkt, och imorse var det halt om vägarna. Ingen snö dock. Jag blir helt galen när jag ser alla fina kläder i skyltfönstrena och jag är jättesugen på en tjock svart stickad polotröja. Jag har bara inte hittat den. Det blev faktiskt lite shopping igår. En underbar svart lammullskofta med pärlor till knappar. Jag har velat ha den sedan oktober så jag var alldeles salig när jag kom hem. Men det finns lite kvar att köpa i alla fall.

-Födelsedagspresent till Ann-Sofie, hon fyller 17 den 3 januari!!
- Julklapp till min lilla pussy, Caroline hihi, hon vet vad det är men jag kanske spexar till det ;)
-Jeans
-Pärlörhängen
-Skor
-Jacka

På lördag bär det av till Göteborg. Vi hade egentligen kunnat åka upp lite tidigare, vilket jag tyckte vi skulle göra, men på grund av tidigare planer på tingvalla blev det inte så. Men sen blev det ju ingenting med tingvalla heller för jag är ju luspank. Det får i alla fall bli lite avskedstagande på torsdag. Den traditionella fikan såklart, och lite mys. Utbyte av julklappar blir det nog också och såklart det traditionsenliga firandet på skolan, vilket jag inte vet riktigt vad det innebär ännu. Ann-Sofie den lyckosten ska till London under Nyår, Carolines värdsyster kommer till Sverige, Nermina ska antagligen mysa med sin Mush och själv ska jag alltså till Göteborg. Jag har hört rykten om att min moster planerar ett Ullaredbesök i mellandagarna och jag ber till gud att det blir verklighet! Sen blir det såklart shopping i mellandagarna och det kan man ju inte direkt tacka nej till. Jag måste ju fortsätta jakten på skor som jag misslyckades så brutalt med här nere i skåne. Förresten börjar mitt rum arta sig. Jag vet att halva december lyckades gå innan julstjärnan kom upp men vad är det man säger? Bättre sent än aldrig. God Jul och Puss på julskinkan!

<3 Tillägnat

Jag tillägnar dagens blogg till min kusin SARA och såklart Caro&Ann-Sofie :)
hihi, min kusin har lärt sig läsa jag tyckte det var väldigt gulligt. Hon är ett litet underbarn som sitter och skriver marklandsgatan och läser högt: Ställ vagnarna här! NAUUUW, då blir det böcker i jul, haha!

Sedan har jag haft en mycket mysig dag med Caro & Ann-Sofie som vanligt! De två lika galna som alltid, haha! Nej men en ganska slapp dag, med ett väldigt passande brandlarm. Att slippa tyska är alltid trevligt i alla fall just nu för jag har grymt mycket att göra. En massa inlämningar och prov (jag syftar på ett speciellt matteprov som ägde rum idag och morgondagens idrottsprov, vilket känns lite smådåligt) och jag har inte en ledig sekund. Jullovet är verkligen efterlängtat.

Istället för att plugga som jag borde klädde jag och Caroline oss vinteraktigt och begav oss mot ÖB för lite julklappsköp och motion, haha äntligen någon som vill gå! Mycket trevligt, men när jag kom hem låg jag efter i min planering! :( Nej nu måste jag läsa mitt provhäfte, USCH! Ha det härligt och hoppas på snö!

nattmusik

Sarina Paris - Look at us baby
Kelly Llorenna - This time I know it

äckligt bra låtar, imorgon blir det one tree hill säsongsstart och kanske lite julskyltning! Är lite pank för tillfället! Ha en trevlig natt!