Buddah Lounge

Jag och Nermina var på Buddah Lounge igår, vilket var riktigt festligt! =)

buddah baby


lappen

Nu är det pyttelite kvar på vårterminen, och espevik närmar sig =) 25 dagar för att vara exakt!
Grymt onödig skoldag, först natur med en betygssamtal som gjorde mig och vissa andra upprörda! Jag hatar det svenska skolsystemet. Antingen ska du vara felfri inom skrift och framförallt tal. Eller så ska du snacka så mycket du kan, oberoende vad det gäller, för då räcker det att skriva ett halvdant vg för att nå ändå upp. Tycker inte det är rättvist. Buhu, nej jag vet att inte allt kan vara rättvist, men ska man bara släppa allt och ge upp för det?`Jag föddes blyg, så kan ju lika gärna be någon att gräva ner mig i ett hål eller nått.

Fick förresten ett väldigt pinsamt meddelande i mitt skåp idag. Trodde inte folk sysslade med sånt fortfarande?! Men iaf, det blev papperskorgen direkt, och nu kommer jag få smyga på tå de två sista veckorna. Varför händer sånt här mig?

logiskt?

jag är en logisk människa, men just nu funkar inte matte b alls för mig. Jag hatar att inte kunna fokusera på något utan alltid bli avbruten av någon dum(?) tanke!

sannolikt mycket osannolikt

idag var jag i malmö med min käre mummi och syster.  Skulle leta "examenskläder", som vi kallar det, och jag hittade minsann en hel del! Tro mig, det är verkligen ovanligt att jag verkligen har något med mig hem när jag väl ger mig ut och letar, men idag gick det bra. Efter cirka fem månaders letande hittade jag slutligen ett par passande skor till mina invalid-fötter. Det är minsann inte så kul att dras med plattfot och sula. Om än är jag helt slut nu. Ska bege mig en kort stund till Caroline, och muntra upp henne med en present. Sen blir det tv-soffan hos Teminovic!
Ciao :)

idag är det bal för somliga, jag ska plugga

Oh vad kul att det här uppskattas!
Jag trodde jag skrev och tragglade för mycket, men icke! Dagen har inte varit särskilt givande, men vädret har gett en en ordentlig anledning att vara riktigt onyttigt (Inte för att jag skulle hindras av regn, men iaf). Är riktigt sugen på att boka en resa till höstlovet nu. Det hade varit något att verkligen längta efter. Det enda negativa blir att jag kommer få ligga och trycka som en galning i sommar (brukar dock inte lyckas) för att se ut som om jag varit ute lite grann. Solen tycks inte ta på mig, och jag ser fortfarande sjuk ut?!  Utan jobb och utlandssemester ser det ut att bli du och jag, Annse! Vi får underhålla varandra så gott det går.
Nu ska jag fortsätta drömma mig bort :)

jag är som jag

Jag boxades trots allt i kväll och det kändes skönt skönt skönt. Men mattepluggandet lyser med sin frånvaro, som en del annat. Nej, jag vägrar tro att samvetet inte längre finns! Jag antas att jag är en av de dumma människor som våndas för mycket, med borde det inte finnas en balans?
Brukar jag ge falska förhoppningar? Jag lovade väl aldrig för mycket?

I must not spend more time on you

Fick höra ett riktigt bra och gripande föredrag idag på psykologin. Tyckte det var väldigt starkt och modigt att våga stå och berätta så mycket om sig själv och sina tankar. Det rörde i alla fall runt mina tankar och så nu känner jag mig kass och nere. Det har gått ett tag nu, men jag tycker inte att det gått så lång tid. Det är som om jag konserverats i just dem  två-tre veckorna. Men jag kämpar frenetiskt för att komma ur det. Det syns kanske inte utifrån, och då kan jag förstå att ni blir förvånade när jag säger något ni inte vill höra och jag märker att ni tycker att jag borde "rycka upp mig". Men det är inte lätt...
Nåväl, jag hoppas jag känner mig bättre ikväll. Vill iväg till boxningen och få utlopp för allt.

intresseklubben antecknar

blev precis klar med mitt åttasidiga tvångssyndrom-autism-aspergers-tourette-arbete, och jag är mäkta imponerad av min insats. Okej, inte riktigt! Det blev en ordentlig slutspurt med tre timmars pluggande, men jag är i alla fall tillfredställd med resultatet.
Nu har jag bara ett cpmatteprov, ofantligt stort svenskprov och spanskprov kvar. Sen är jag ledig =)
nattitorsk

mihihihihi

Ovanlig känsla att känna sig så här fejkat speedad.. Men jag känner mig tämligen produktiv med tanke på omständigheterna, och min kropp är glad så det skriker om det! Yogan imorgon uppskattas =)
torsktorsk och vad som behövs

auwauwauw

Annse: Korn? Usch nej!
Rebbsh: Men hallå Ann-Sofie, det var ju du som introducerade mig för dem?
Annse: Jaha, (kort paus) men usch iaf!

Tyckte det var ganska komiskt ;)

karamell

Jag verkar bara ha varit en tung börda!

dåliga dagen

Dålig dag idag. Ingen koncentration alls.Mitt samvete känna blytungt och jag skäms sjukt mycket över allt jag sagt, gjort och inte gjort. Har börjat tvivla på mig själv. Jag finner inga svar..

onsdagsaktivitet

HAr försökt hålla mig sysselsatt så gott det går. För att fördriva tankarna en stund. Måndagen bjöd på ett svettigt friskispass vilket fick mig att inse hur extremt otränad jag är. Igår blev jag iväglockad på yoga, vilket var jätteskönt fast koncentrationen infann sig inte riktigt. Men det kommer väl med tiden antar jag.
Idag följde jag äntligen med till boxningen, som jag pratat om den senaste veckan. Det var tufft, men riktigt roligt! Jag klarade det bättre än vad jag hade förväntat mig. Är alldeles darrig i armarna nu. I morgon vankas det aerobic men först nationella i engelska b, så nu ska jag gå och lägga mig.

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut

avril lavigne - my happy ending...

Det var en jättetrevlig kväll i Köpenhamn igår. Skönt med lite omväxling :)


...

there's nothing dangerous with a sad face

ojdå

när du träffar botten
men ändå fortsätter att falla.

brainstew

I'm having trouble trying to sleep
I'm counting sheep but running out
As time ticks by and still I try
No rest for crosstops in my mind
On my own here we go

My eyes feel like they're gonna bleed
Dried up and bulging out my skull
My mouth is dry my face is numb
Fucked up and spun out in my room
On my own here we go

My mind is set on over-drive
The clock is laughing in my face
Crooked spine my sense is dull
Past the point of delerium
On my own here we go

My eyes feel like they're gonna bleed
Dried up and bulging out my skull
My mouth is dry my face is numb
Fucked up and spun out in my room
On my own here we go

hobbydobbylobby

Jag måste hitta en hobby eller något, typ börja måla..
Fick just lite inspiration faktiskt!