a shyness that is criminally vulgar

Idag är jag krasslig. Jag har varit och shoppat på apoteket och försöker kurera mig så gott det går.

Idag var jag lik Amelie från Montmartre. Eller hon är ju en karaktär, så jag antar att hon är lik mig. Jag antar att vi är lite udda båda två.

inte så pjåkigt!

Idag har inte varit en helt bortkastad dag. Jag har passat kisshund hela dagen, gått i slingan, gått ärende&postat paket, ätit på max OCH skrivit klart skulpturvandringen samt planerat lite pa-artiklar. Jag kan med gott samvete säga att nu, nu ska jag spela mahjong!

KANINCHEN

Jag har trillat ner i ett hål. Kan någon hämta mig, tack?

bitterfitta

Idag är jag bara trött och uttråkad. Jag har legat i sängen hela dagen med undantag för en liten hundpromenad och pizzahämtning. Äh, det finns inte så mycket mer att tillägga. Jobbig vecka framför mig med malmöresor och annat som måste tas igen. Hejdå!

nattitorsk

godnat!! =D

thoughts

JAHA
fika med nerre
annse, ibbi och mopsarna= myspys
köpenhamn
ikea

kanske inte så tokigt lov trots allt, men idag kom jag att lova mig själv en sak. Jag vill aldrig mer göra te i mikron. Jag blir lika besviken varje gång jag gör det för vattnet blir äckligt ljummet och svalnar på ca 2 min. Sen hade jag velat lova mig själv att jag aldrig mer ska skjuta upp någonting men det är praktiskt taget omöjligt eftersom jag har ungefär 5-6 projekt som väntar på mig. Egentligen borde jag ha börjat redan nu om jag ska vara ärlig. Ett flertal hade kunnat vara avslutade för ett bra tag sen. Men jag ska fortsätta göra ingenting nu och förtränga de där danska böckerna och matte c. Förresten så saknar jag caroline nu, vill att du ska komma hem hem hem!

buhu/wie

Jaha, igår blev det mys med tre trevliga tjejer och jag blev upplyst om var Rynge låg förövrigt. Det enda tråkiga var att min tårta var så otroligt skabbig med frätande tjock glasyr... :(

Fast imorgon är det ledighet precis som resten av veckan och jag ska försöka göra något konstruktiv. Men det kommer nog ändå sluta med att jag sitter och spelar en massa skitspel och äter frukost i sängen. Nåväl, det blir i alla fall lite fika, lite danmark, lite malibu(?!) och lite valpar så kanske blir det trots allt inget vanligt innehållslöst lov!



sälenkompis<3

KENZA IN YOUR FACE! Hahahaha(internt) Hahaha, nej men nu är det lov. Jag ligger till sängs, borde läsa twilight men sysslar istället med ingenting. Torsk

show me the light and I'll go there

Oh, måndag och en ny vecka har börjat! Tyvärr började det dåligt, i och med att jag inte vaknade förrän två timmar efter vad jag hade ställt klockan på. Skumt. 

Jag är i alla fall övertrött nu, och ska snart lägga mig och läsa =) Imorgon blir det en lång lektion som vanligt och sen ska jag försöka vara lite produktiv så att lovet kan bli läxfritt och bara innehålla vänner och mys!

Tschüss

Så jävla fin


Willst du dich von etwas trennen? Dann musst du es verbrennen...

Jag har trevligt i går, nästan hela kvällen. En sak hände dock som gjorde mig nedstämd.
Jag vaknade imorse, lycklig för några sekunder, för att sen minnas min sits. Alltså. Ingen agerade, ingen sa något. Men ändå. Smärtsamt.

koppen

Jag sitter på koppen med Caro och hennes bloggdator! Mysmys! ;)

koppikopp

Wie, dagen började ju bra! Jag förstod matten, fick tillbaka prov (G+!) och kom långt på min personliga bild som ska presenteras vecka 10. Jag är riktigt förtjust i gouachefärger. Jag ska göra ett försök att få tag i dem i den form jag vill ha. 

Men i alla fall, varför ska jag alltid ha otur med skånetrafiken? Varför? Det tog en timme innan jag kunde komma hit, till kära Tomelilla, där kvällsmat med far väntade. Nu sitter jag alltså här! Med vovve dessutom. Dags för marabou frukt&mandel!

ja, jag lever fortfarande

Okej, jag vet, jag är svinkass på att uppdatera så antagligen har ni slutat kolla efter nya inlägg. Men här kommer i alla fall äntligen en liten uppdatering av vad som skett hos mig på senaste tiden. Tja, inget spännande direkt.. 

Förra helgen hände det i alla fall lite saker. Det blev först en spontan utekväll med C, och det var evigheter sen. Sen på lördagen kom tre glada tjejer hem till mig och vi åt och hade det trevligt. Sedan blev det utgång för tre av oss. Det var trevligt, men måste erkänna att jag var aningen mör.

Sen måste jag passa på och berätta att jag kommit igång med träningen på allvar. Jag har för ovanlighetens skull inte köpt gympakort i år utan nu är det spinning som gäller. Jag har alltid varit motståndare till just spinning. Antagligen på grund av att jag alltid haft usel kondition och allt vad det heter, men det funkar faktiskt fint nu. Det var J som lurade in mig på det spåret och jag måste säga att jag lite halvt motvilligt tackade ja och när dagen väl närmade sig hade jag en minst sagt negativ inställning till det hela. Men när jag väl kom dit fick jag mig en positiv överraskning; det här var ju faktiskt kul! Men nog talat om träning, för hur kul är det egentligen att läsa om. Det är ju knappt kul att skriva om.

Den här veckan började jag på topp, men jag vaknade snorig och med sårig hals på tisdag morgon. Jag trodde det var en reaktion på hunden, men icke. Jag var bannemig förkyld. Så hela veckan har jag i princip legat på en tältsäng i vardagsrummet. Jag har tittat på alla dåliga serier jag aldrig annars hinner följa, spelat sims i otaliga timmar, knarkat halstabletter och beklagat mig över min bedrövliga situation! Men sen smittade jag min kära mor och vips fanns här ingen som kunde ställa upp och handla tidningar, hämta vatten eller laga min favoritmat. Igår masade jag mig motvilligt iväg till konsum för att handla kvällsmat till oss. Efter fem minuter kände jag mig svimfärdig och köpte i all hast en torr nästan utgången ost- och skinkbaguett. Jag måste väl knappt säga att det inte var någon höjdare? Men nu ligger jag här och känner mig relativt välmående. Imorgon blir det i alla fall tidigt skola för en gångs skull och undanröjande av allt jag låtit ligga den vecka som varit. Jobbigt...