freitag bis mittwoch

Idag är det ingen hopplös söndag. Ok, det är kanske lite halvt hopplös men det bryr jag mig inte om. I dag tänkte jag ta tag i min skolsituation och undanröja några jobbiga moment. En liten morot kan dock vara att jag på fredag åker till göteborg, och det ska bli sååå nice!


VÅRKÄNSLOR

Alltså, var är alla människor när jag känner mig generös och vill gå ut och äta glass i solskenet?!

vårdagjämning

Idag är det så fint ute, vårigt och laddat för festligheter!

comfortably numb

Det är väldigt sällan man skriver för hand nuförtiden. Den tanken slog mig för några minuter sen. Ibland känner jag att jag bara skulle vilja föra ner alla tankar på ett papper. Vem vet, det kanske skulle bli lättare att ta till sig om man ser det skrivet på ett papper. Men jag har aldrig haft ro till att skriva dagbok. Detta vet jag efter åtskilda misslyckade försök. Det blev en veckas intensivt skrivande, max. Sen tog det stopp. Och det är ju knappast så att man vräker ut hela sitt känsloliv här på en blogg som denna. Detsamma gäller bilddagboken. Men vad ska man göra? Det finns knappast fler alternativ än att prata om det i så fall, och då kommer ju vänner som mina väl till pass! Ni är så fina.

lovers are lonely

Idag har jag varit i Malmö och varit modig och köpt en klänning i läderimitation. Anledning till detta vågspel var att den bara kostade 135 kr, vilket var ganska överkomligt. Men nu är jag hemma. Jag ska alldeles strax sätta igång med matematiken, men jag försöker rensa bland tankarna först. Det kan vara ganska jobbigt ibland, men jag får väl göra ett försök. FINT VÄDER FÖRRESTEN, nästan så man blir glad! :D

lalala monday happy day

Ny vecka. Pinsam måndag. Pinsamt samtalsämne. Snackar vi hints här eller vad säger AS? ;)

Heiterkeit was?!?

Ok, jag har lagt "all" min uppmärksamhet på matten idag och glömmer alltså helt bort tyskan. Vad jag trodde var 13 glosor var förövrigt 48(!). Hur lyckas man? Men jag tänker inte låta detta påverka mitt goda humör, utan nu ska jag tappert kämpa vidare. Jag tror dessutom att jag mår bra av att ha lite klurigheter att tänka på!

road of fascination

I'm back! Hehe, inget uruselt slut på veckan så nu kommer jag med fulla krafter vara pepp på nästa och hoppas att den tar mig med storm :) Get ready to jump!

auf wiedersehen

Vad är detta för pissdag? Jag glömde sätta på fläkten i torkrummet (1 timme förlorad), någon har ätit min glass som jag inte ens är sugen på och de danska helvetesbokstavskoderna funkar inte på min dator...

Jag tar en paus tills jag har något kul att skriva.

tunga tyngder

Jag känner på mig att detta kommer bli en konstig vecka. Alla är glada ena sekund och ledsna nästa. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Vissa saker gör mig glad inombords medan andra tynger ner så det blir svårt att stå rakryggad. Jag är så himla trött. Det är ansträngande att ha saker att tänka på. 

hum

One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castle stand
Upon pillars of salt and pillars of sand

sena tankar

Stein um Stein, mauer ich mich ein...

can't get you out of my head

Oh My God - Ida Maria feat. Timo Räisänen


Idag är jag trött.
Men det är fredag... :)

crazy train

Idag löste sig mysteriet med reklamlåten.
Idag satt jag tre timmar på biblioteket och gjorde tråkiga anteckningar.
Idag hann jag äta ett twix, en chokladboll och en cola på biblioteket(!).
Idag börjar desperate housewives.
Idag är min hals ondare än igår.
Idag har ändå varit en bra dag.

And I lay my hope in big changes! :-)

monday

Idag gör sig min hals påmind.

Jag har köpt en klänning idag och räknade ut att jag betalade 10,586% av ursprungspriset och det tycker jag nog att man kan kalla för ett kap.

Sen dödade jag och Annsi tid genom att sticka till Åhléns och sukta efter kläder. Jag köpte inte den svarta tröjan, snyft*, men det blev däremot en flytande(!) eyeliner och ett blått nagellack. 

En bra dag för affärer helt enkelt!

the blessed hellride

Ibland tror jag att jag ägnar så mycket tid åt att motivera andra att jag helt enkelt inte har ork för mig själv.

Idag önskar jag mig inte så mycket. Lite hopp, ett leende, en skymt av solsken, en försmak av sommaren.

Godnatt.