SNÖ (L)

hihi ikväll har jag åkt pulka! Mysigt men väldigt varmt :)

TACK!

Tack för en trevlig kväll igår, Caroline och alla andra såklart! Detta får vi definitivt göra om :)

Idag vägrar jag göra något. Jag ska bara kolla på OC och Top Model! Lika trevligt som alltid.
nerreperrepyre

Det ny teater!

Wie, igår var jag med familjen i köpenhamn. Först Glyptoteket som är ett stort (urtråkigt) museum i Köpenhamn. Där träffade vi Henrik och lunchade. Sen bar det av till Det ny teater och för att ge lite kryddning till den här berättelsen ligger det nära ett av de (i alla fall tidigare) största horstråken i Köpenhamn. Där kollade vi på Skönheden og Odyret, där min kusin dansade.
Det finns en stor skillnad mellan Sverige och Danmark. Danmark verkar vara ett så mycket lättsammare land. Till exempel, när vi skulle gå till Hovedbanegården och ta tåget tillbaka till Ystad möttes vi av en oerhört rolig syn. En man kommer gående med en pölsevagn bak efter sig. Den hade en liten motor som brommade lågt. Runt omkring honom körde bilarna som idioter, men han gick där fridfullt men bestämt, antagligen på väg hemåt, och jag kunde inte låta bli att associera till Ferdinand under korkeken. Det var min morbror som påpekade skillnaden mellan Sverige och Danmark:
-Det där skulle ALDRIG vara tillåtet i Sverige.

geografi borde förintas

usch nu ska jag återuppta mitt studande. Geografiprovet på fredag gör mig på dåligt humör, men ikväll är det i alla fall Desperate Housewives!!! Sådärja, vardagsrummet, here I come!

Mysig måndag?

Idag har jag varit trött. Riktigt trött. Jag menar inte riktigt trött på det sättet när man är sur mot allt och alla eller tycker synd om sig själv utan jag menar riktigt, riktigt trött.
   Det började igårkväll. Jag kom inte till sängs förrän vid halv tolv. Jag kunde inte sova. Det gick bara inte. Jag förlorade till och med värdigheten genom att knäppa på tv:n och ägna en halvtimme åt lite LOST. Ofantligt trist så jag knäppt av ganska så snart. Sedan har jag alltså slumrat mig igenom natten, "vaknar" kl. 5 och inser att jag har en och en halv timme kvar innan jag måste upp. Är det inte läge att somna då? Jovisst. Något som gör det ännu svårare att stiga upp.
Sedan har alltså dagen flutit på. Jag har varit allmänt ointresserad av allt och alla (speciellt en viss historialektion med Arne).
Men nu ska jag trots allt trotsa min kropps stränga order om att jag borde infinna mig till sängs och ta en timme till lite Scrubstittande, alltid ett plåster på såren. Godkväll/Godnatt!

Ps! Idag var jag till och med så olydig så jag skippade träningen. "Is heaven still opened for me?"