abend

Kvällen har jag tillbringats med Johanna. Först kom hon hit för att titta på ett gammalt skrivbord som hon vile köpa. Vig som jag är fick jag äran att klättra in i vårt överbelamrade förråd för att leta efter bordsskivan. Efter fem minuter gav jag upp och då upptäckte vi plötsligt att den stod utanför, lutad mot en vägg. Sen gick vi och hämtade min väska och mina fina röda högklackade skor som jag fått av C. Nu ska jag bara lära mig gå i dem.

Vidare hem till Johanna för att montera bord och dricka te. Nu sitter jag här och lyssnar på lite ryskt tatu. Ska nog vara uppe ett tag till eftersom jag börjar halv två imorgon. Härligt!

norr

Brist på norrmän igår, men kul i alla fall med Caroline & Manon ;)

draussen

Igår var det fredag, och det blev först borat och sedan utgång med Caroline. Trevligt!
Skulle egentligen cyklat till jysk idag, men jag skjuter upp det till imorgon. 

Pussitorsk

byxbyte

Lång dag idag med introduktion på matte C och bild&formgivning. Det förstnämnda verkar svårt och det andra riktigt roligt. 

Efter skolan stack jag och C till Åhléns för att hitta reafynd. Hon hade redan handlat två par snygga byxor, men jag hittade dessvärre ingenting. Men sen bar det vidare mot MQ och där hittade jag mina älskade tygbyxor! De är i jeansmodell men är gjorda av tyg så de är riktigt sköna!

Ikväll drog C med mig på långpromenad till Lilleskog och det var riktigt härligt. Ska lägga mig nu strax så jag är pigg inför morgondagens tyska. Tschüss!

packar, packar och packar...

Nu ska jag snart fixa ett fint paket, innehållande jeans, hårinpackning och nagellack!

ROSA

Idag har jag (kors i taket!) kommit hem med två rosa plagg! Kostade bara 130 kr så det gör inget om det visar sig att jag inte kan använda dem sen. Det var i alla fall två blusar och den ena var riktigt söt =)

Ikväll ska jag dricka te med N. Försökte tjata mig till det redan igår, men utan tur. Nu ska jag snart iväg till åhléns och fixa en extra födelsedagspresent till min kära syster som fyller 16 år imorgon!

Pussitorsk

fan

Idag började höstterminen för min del. Men efter en hel del strul med mitt schema har jag kommit fram till att österportskolan inte är mycket mer än ett fattigt och lite smått misslyckat kommunalt gymnasium. Orkar dessvärre inte gå in djupare på vad jag menar, men jag tänker vad de än säger inte läsa ännu en påtvingad kurs. Nejtack!

Har förresten köpt en trevlig kofta idag! =)

drug

Jodå, det blir skola imorgon trots att halsen småkittlas stup i kvarten. Mina naglar ser helt skabbiga ut så ska passa på att ta bort nagellack nu.

sontag

Underbara söndag...
Jag är fortfarande kass i hals och näsa men har ingen feber. Jippi! Det blir nog till att tvinga sig iväg till skolan imorgon. Men ska försöka aktivera mig nu och i alla fall göra något litet. Torsken

mucoangin

Sista fredagen på lovet och vad gör jag? Jo, jag sitter (eller ja, ligger) hemma med feber, halsont m.m och det är riktigt tråkigt. Dessutom har jag precis stoppat en äcklig mucoangin i munnen, och det är så himla störigt för det tar typ tjugo minuter för den att smälta.

Jag hoppas i alla fall på att vara frisk till imorgon fast det är något jag knappast tror på, tyvärr.
Nu ska jag fortsätta kvida för mig själv och om en timme blir det casanova.

grattis

Grattis till mig själv. Ligger just nu nerbäddad med feber, hosta och snuva. En riktigt tråkig avslutning på lovet!
Jag hoppas i alla fall att jag blir frisk till på måndag, då skolan börjar, för det är riktigt jobbigt att hamna back redan från början. Ska bli ganska skönt att det drar igång faktiskt. Sista året ska bli ett riktigt kämparår!

Nu ska fortsätta äta halstabletter och roa mig med en nyinköpt elle-tidning som mamma så snällt sprang iväg och köpte. Pussitorsk

Malmö

Befann mig på Malmöfestivalen igår. Mycket människor, grekiska grillspett, Lazee och såklart Timo Räisinen. Nermina var inte så glad (inte jag heller faktiskt) över att behöva vänta till sista låten för att höra Sweet Marie. Kan förstå att det var ganska långtråkigt, inte riktigt hennes genre nämligen, men hon var så tålmodig så.

Sen skulle vi ut egentligen men, pga av en liten incident, blev det ändrade planer och Nerminas kompis var snäll och lät oss sova i hans lägenhet. Vaknade vid tolv, tog oss till centralen, köpte asgod traditionsenlig frukost och åkte hem kvart över ett. Väl hemma kunde jag inte låta bli att sova så därför vaknade jag för en timme sen och är alltså helt speedad nu. Ska iväg och köpa godis strax.

Förresten kommenterade min mamma min hårfärg idag. Hon tyckte att det fanns en del, host,*  blonda partier vilket gjorde mig orolig. Det är nog de gamla slingorna som spökar. Jag får nog ta och färga det om några veckor. Trivdes ganska bra i det mörkbruna som jag hade i våras i alla fall.

I väntan på MarieHappy

Två av de få bilder som togs under kvällen, under Timos framträdande!

wie

Nu är jag färdig inför kvällen. Ett extra lager svart nagellack har precis torkat och Nermina kommer om cirka en timme. Ska bli riktigt trevligt! =) Typ två månader sen vi var ute tillsammans nu så det är verkligen välkommet.

god morgon

Var faktiskt uppe tidigt idag, vid tio, för att beställa en klipptid, be min kära fader om en tjänst och gå och handla frukost. Gårdagen var produktiv, så ska försökas upprätthålla det tempot nu och städa lite i resten av lägenheten.

Malmö ikväll =)

ohälsosamt med 400g vampyrer...



nämen, hej på er!

natt

Ikväll blev jag plötsligt sugen på att sticka raggsockar, så har skrivit ut en beskrivning. Ska hitta lämpligt garn sen är det bara att sätta igång. Annars har dagen huvudsakligen ägnats åt att sanera rummet. Eller ja, städning i 2,5 h skulle jag i alla fall vilja kalla det. Det var obehagligt smutsigt bakom sängen faktiskt.
Men nu är här fint så har bara tagit det lugnt ikväll, målat naglarna, ätit lövbiff och installerat den nya skrivaren. Tänkte ladda ordentligt inför morgondagen och gå och lägga mig med en hårinpackning snart.

Får inte glömma att nämna Seedot(?), min lilla guddotter! Hon ska allt få sig lite pussitorsk & mintpastiller snart ;)


regenregenregen

Fyra timmar på fältet idag. Sen började det regna och Anton saknade regnjacka så det var bara till att packa ihop och bege sig hemåt.
Nu är jag pepp på att träna. Var ett tag sen...

<3

Utkast: Alltid lika ...

Alltid lika obehagligt när alarmet går igång och klockan visar 04.15 och så var det även imorse. Bättre väder idag så vi kunde jobba så länge som vi hade tänkt. Fast några brister i min planering gjorda att min ipod dog efter en och en halv timme plus att jag fick äta sex stycken identiska kalkon & ost-mackor till frukost/lunch. Jättekul.

Men nu ligger ipoden på laddning, mat håller på att tillagas och jag ligger på sängen, tämligen stolt över dagens insats.
 Den korta måndagen gör att jag ligger lite efter med mina timmar. Jag hade gärna kommit upp i 30-40 sammanlagt denna vecka och nästa men då blir det till att försöka dra med mig Klara. Jag klarar inte att ligga ensam och isolerad från omvärlden på fält, åtta timmar om dagen, hela nästa vecka.

Glömde nämna att jag köpte en aspissefin bikini igår på lindex. Det är egentligen alldeles för sent för sådana inköp nu kan jag hålla med om, men jag brukar aldrig komma iväg och köpa en fin, i tid, på våren så jag kan ju se det som att jag laddar inför nästa säsong. Fast det ställer ju sina krav på att jag måste se likadan ut nästa år. I alla fall lästa jag om aq-va-kul i tidning igår och blev plötsligt sugen på att dra dit när de öppnar.

regn

Gick upp halv sex idag för att bege mig till borrby och palsternackefältet som väntade. De allra flesta hade slutat så det var bara Anton och jag. Två timmar hann vi arbeta innan himlen öppnade sig och regnet vräkte ner. Jag blev besviken, för hade tänkt jobba på hårt idag och tjäna en slant men efter tjugo minuters väntan och rapport från chefen förstod vi att det skulle vara hela dagen. Nu tog jag alltså bussen hem igen vilket kändes fattigt (så fattigt att jag kunde åka på samma resa hem till och med).
 
Sen tog jag tillvara på alla plötsligt fria timmar och gick och köpte ett par gymnastikskor. Sen åkte jag, på impuls, till Malmö. Tänkte mest kolla runt lite bland höstkläderna men kunde inte låta bli en liten söt kofta från Zara i färgen svart som jag letat efter. TREVLIGT=) Sen åt jag lite thaimat, gick ärende på Panduro åt mamma och åkte hem. Väl hemma var jag tvungen att sova en timme. Var helt slut. Så nu blir det noblesse och film ikväll. Men det blir till att lägga sig tidigt för imorgon fortsätter rensandet. Pussi!


Frühe Morgen

Här sitter jag, utvilad och pigg, trots att klockan bara är kvart över elva. Jag skulle faktiskt ha jobbat idag, men efter lite strul blev det till att stanna hemma istället, men det gör mig ingenting. Det ger mig tid att äntligen gå och iförskaffa ett par välbehövda träningsskor. Det får bli ett par Nike från Sportringen. Ska försöka få med mig systern också.

Är lite sugen på att åka till Malmö och äntligen införskaffa det par med Pilgrim som jag är skyldig Caroline efter ett förlorat vad. Kanske fortfarande tag tre betala för två, får se.

Ska ta och röja upp lite här nu. Här ser hyfsat iordningplockat ut nu men här är minsann inte rent. Tyvärr!

it felt so right!

Nu har Nermina precis varit och det var lika trevligt som alltid! Idag hade vi så mycket att prata om, allt mellan himmel och jord, men det intressantaste var nog ändå  våra utländska äventyr ;) Vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Men måste se till att vi träffas, på ett eller annat sätt. Annars får jag väl åka över och leta eller något. Åker till lilla tome om en timme, så får försöka fördriva tiden på bästa tänkbara sätt, dvs tv :)

fri fredag

Skön slapp dag idag!
Varit och växlat in lite danska pengar, köpt två fina elefant-fotoalbum och ett svart nagellack. Ska snart iväg och köpa fransfärg, sen träffa Nermina en stund och slutligen bege mig till Tomelilla.
torsk


hvad så?

Varför kan vi inte fortsätta låtsas att jag har dött?

dag två

Andra statistdagen för mig och Louise. Det var riktigt kul att se hur en inspelning går till, men jag är HELT slut i kroppen nu. Idag blir det bosnisk mat då Klara bestämt sig för att laga Cevapcici (hjälp mig med stavningen någon!). Spännande juhhh!

ciao


:)

Nu mår jag bra!
(Solskiensøen gjorde mig verkligen gott)

jisses

Kom hem ifrån Bornholm idag, en resa jag aldrig kommer glömma.
Vi började med att campa utanför Rønne en natt. En riktigt mysig camping med tre minuter till stranden och fem till stan. Sen började vi cykla. Det var sjukt varmt, kullar och tog inte stopp förrän fyra timmar senare då vi nådde Dueodde.

Nästa dag latade vi oss som bara den och solade, vilket resulterade i att jag brände låren. Jättemysigt att cykla med det sen. Stannade iaf en natt till och sen begav vi oss mot Nexø, cirka 12 km till. Ville gå ut och äta men fanns inte mycket till restauranger, ville gå ut och dansa men det enda stället, som hette fredags bar, var bara öppet på lördagar ironiskt nog så våra planerade två nätter blev bara en och så tog vi bussen tillbaka till Rønne och denna underbara camping!

På kvällen var det tursamt nog en rockkonsert bredvid campingen så vi tog varsitt glas malibu och begav oss dit. Mycket trevligt med Rammstein Jam.

På söndag träffade vi ett gäng killar som kom från Köpenhamn och vi beslöt oss för att slå oss samman denna blåsiga afton. Blev malibu, öl, mycket cigaretter och ringen (som jag tvingade mig till)! Till sist badade vi och jag måste säga att temperaturen i vattnet var underbar! Kunde dock inte sova så som vinden ven och drog i vårt tält. Sen fick vi oss dessutom en trevlig överraskning morgonen efter, då vårt innertält förvandlats till en smärre insjö som våra prylar badade i.

Måndag skulle varit vår avfärdsdag men kvinnan i receptionen meddelade oss att vår färja var inställd så det var bara till att åka och handla mer mat och sen barrikadera sig i glashuset där nog hela campingen befann sig.

På söndagen kunde vi äntligen åka hem. Känns skönt att sitta i riktiga möbler och att få sova i en riktig säng men jag saknar det allt ganska mycket. Det kändes så otroligt befriande och rogivande att sova i tältet och dessutom hade vi det jättetrevligt med människorna vi träffade.

Men back to reality. Imorgon ska jag och Louise agera statister i en ny Wallanderfilm som håller på att spelas in. Spännande! Ska ta med mig min Jerusalem som underhållning mellan tagningarna. Har inte läst i den på ett bra tag nu, så får börja innan jag tappar tråden. Nu ska jag masa mig i säng. Ska upp vid sju och tvätta håret i ett handfat eftersom vårt badrum görs om. Kul. God natt!