people always leave

idag har jag varit grymt trött. Låg vaken och tänkte en massa, bl. a. på livet. Usch jag hatar att tänka på livet! Man kommer ju aldrig någonstans med sina funderingar. Imorgon har jag i alla fall en förhållandevis skön dag. Samhälle, engelskbokredovisning (vilket jag fasar inför), teaterpjäs on anorexi, lunch: ostsoppa med broccoli =) och slutligen två timmars träning i form av yoga och qui-gong. Någons projektarbete tror jag. 
Jag är på så konstigt gott humör, ser t.o.m. fram emot ostsoppan, hoppas det håller i sig!

139365-8

noll förståelse

Jag förstår mig varken på min mattelärare eller hennes prov. Gör hon uppgifterna för att sätta dit oss eller? Dagens matteprov gjorde mitt humör dämpat men efter en cocacola-kick var det otroligt trevligt med lite badminton! Annars har dagen innehållt läxor som vanligt, 30 sidor geografi och lite danska, men ganska lugnt på den fronten ändå. Kort, men intensiv dag imorgon men den brukar på relativt fort! Allt för mig ikväll. Nu blir det lite engelsk bok.

Hello hey!

Usch, vad mycket det är på gång med skolan just nu. Varför gillar alla lärare att ge en böcker att läsa ut? Visst jag vill faktiskt läsa Doktor Glas men inte samtidigt som en engelsk, en tysk, och två danska böcker. Känns lite för bra. Har i alla fall fått två eftersläntande prov avklarade, vilket såklart känns riktigt bra. Geografiprovet kändes väldigt tveksam när jag satt där och trummade med pennan men det gick faktiskt bra. Ska faktiskt försöka göra något i helgen och inte bara ligga och sova som annars och på lördag blir det faktiskt aq-va-kul, hahahaha! Sedan lite fönstershopping och till sist lite biomys med Blood Diamond. Med mitt underbara sällskap, Nermina, Caroline och Mush kan det inte bli annat än väldigt lyckat. Så ser alltså veckan ut. Ännu ett prov imorgon, ekvationer och sånt, men känner mig ganska lugn faktiskt. På söndag får man väl antagligen inte en ledig stund, med allt pluggande som måste tas igen. Usch, jag vill ha sommarlov eller i alla fall påsklov, då det bär av till Prag. Kanske eller kanske inte med sällskap av Hany! Nu får det bli lite ekvationslösningar ett tag till, sen Top Model och slutligen sängen. Ciao!