ööeeehhhh dåå

jag blir så jävla pisseirriterad :P

sista minuten

Ligger i min säng, påklädd? I alla fall, har lyckats förskjuta min tyskläxa så pass länge att jag ska börja med den om sisådär 10 minuter. Men men, imorgon är det fredag! Jag ska äta middag hos min snälla fader i Tomelilla, men sen vet jag inte vad som händer. Lördag blir det i alla fall utgång, äntligen! Det var ett riktigt bra tag sen. Ciao!

knuten

YES!! Jag har hittat mitt halsband+kors!!

LOVE LOCKDOWN

Jaha, då var det söndag och imorgon börjar skolan på allvar. Jag börjar dock inte förrän halv två så jag hade inte tänkt lägga mig än utan röja upp på mitt rum först. Jag hoppas på utgång på lördag iaf =)

juwtuwb

Jag har haft ett par trevliga dagar innehållande bland annat Ebba och Johanna. Ebba visade mig en massa roliga grejer på youtube som hade gått förbi mig helt. Men hittade i alla fall den här låten efter att ha kollat på Jessica Albas staring contest. Den kanske är gammal. Vad vet jag? Enjoy! ;)


LCD Soundsystem - Tribulations

passivitet

idag är det söndag och jag har varit ganska passiv. Varför det? Jo, det är ju som sagt söndag och dessutom glashalt ute. Det jag kunde tänka mig att göra denna söndag var är träna, kolla lite på åhléns, gå till elgiganten och övertyga dem om att min dator visst inte uppför sig som den ska eller ta en promenad upp till öb/rusta. Men eftersom jag just hatar halka och allt vad det innebär (jo, att jag halkar) så har jag hållt mig inne med undantag för korta hundpromenader och införskaffande av choklad och lite ordväxling med J.

Men imorgon är det måndag, en ny vecka, och jag är redo att göra det mesta av min sista lovvecka. Kanske blir det elgiganten imorgon eller så storstädar jag rummet. Men inga måsten. 

Förresten har jag upptäckt en pärla i Göteborg. Eller ja, det var så att vi på nyårsafton begav oss ner till stan och operan för att kolla på fyrverkerierna som gp(?) anordnar varje år. Efter att vi hoppat av 80-bussen och börjat gå längs ena sidan av nordstan uppenbarar sig, på andra sidan gatan, den mest bedårande butik. En liten asiatisk matbutik som också verkade ha prylar! Jag blev såklart alldeles till mig, men det fanns ingen tid att kolla i några butiker. Gatorna var belamrade av människor som alla styrde ner mot operan. Men jag vet att någon gång, i vår eller i sommar, ska jag besöka den butiken. Oh, jag längtar!

Tillbaka till nuet. Nu ska jag spela lite och sen lägga mig! Torsk

TJA

Nu är jag hemma. Jag kom hem igår klockan halv sju efter diverse strul med skånetrafiken. Men mitt uppehälle i Göteborg har varit riktigt trevligt, precis som alla andra jullov. Det har varit mycket av allt; mycket mat, mycket godis, mycket mys, mycket utflykter osv. Dessvärre blev det väldigt lite shopping. Jag vet faktiskt inte vad det beror på. Jag och Klara åkte in till stan den 26 december och betade av drottninggatan, avenyn, nordstan och frölunda torg. Jag hittade i alla fall ett par manchesterbyxor, men det var så gott som allt.

Men det känns både skönt och jobbigt att vara hemma. Det känns lite tomt utan Lisas gos/kläng och Saras fairytopia-filmer och kitty-kortlek. Men vår familj har i alla fall utökat antalet medlemmar genom att skaffa en liten vovve. Det är en lhasa apso, snart 14 veckor och den är så söt! 

Nu ska jag gå och leta efter någonting ätbart.
torsk