nattliga tankar del 2

god afton gott folk!
innehållslös kväll men med en del bekräftande. Om allt går enligt planerna så blir det Köpenhamn den 4:e, och det ser vi fram emot! Reunion på "vår" lilla bar med medelåldersmän, haha.
Imorgon ska jag följa med min fader på lite inköp, dagens höjdpunkt: bo ohlsson (eller som de bosatta i Tomelilla säger: "boan"), sen ska jag även in till Ystad och fota mig för ID. Mitt pass blev en riktig pina. Jag hoppas att jag lyckas kolla IN i kameran den här gången. Hoppas på att få in Annse till "city".
Till helgen blir det lite "festligheter" i Helsingborg. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen när det ser mörkt ut på på jobb- och väderfronten. Helsingborgsfestivalen var det bästa vi kunde skaka fram.
Har påbörjat halvblodsprinsen än en gång, för att fräscha upp mitt minne efter den avslutande boken som utkommer i November. Det är absolut värt väntan. Ska nog återuppta läsandet nu, natti natti!


Nattliga tankar

PS! Kom på en sak. Svinen är borta! Så himla tragiskt.. Elle & Belle gick mig i och för sig på nerverna (sov inte mycket när jag sov hos Caroline) men i alla fall. Andra älskade dem. Ska lägga in en hedrande bild när jag får tid/orkar! (hahaha) VIlket patetiskt inlägg det här blev! DS!

besatt

Varför blir man alltid besatt av reklamlåtar?

David Bowie - Heroes
David Bowie - Changes     (ingen reklam dock!)  

Vilken tramsigt lat vecka. Har mest legat i soffan och kollat på Våra Bästa år men gud så härligt! På söndag blir det lite Nermina-tid. Har verkligen saknat den tosan! Jag hade en skräckbild inom mig att hon hade försvunnit, helknäppt, men hon "återfanns" tidigare idag! (hahahaha) I Augusti ska jag antagligen åka till Tyskland. Lät först inte särskilt lockande (jag menar Tyskland är ju inget land för charterresor precis) men efter att ha sett den här veckans väderprognos för stället vi ska till (Greiz.. jag vet helt okänt för omvärlden) lät 35 grader faktiskt inte så illa. Nu ska jag fortsätta vara arg. Hela veckan har varit en arg vecka men jag känner att nästa bli mer munter. Ska ev. åka till Helsingborg och njuta av lite festival! God natt!