oseriös

Vecka 41 börjar jag med höstens stora projekt. Nämligen att trappa ner med sockret. Alltså det är sjukt vad beroende jag är. Det går inte en dag utan att jag äter något onyttigt, men nu har jag faktiskt fått nog. Inte nog med att jag inte vill dra på mig diabetes eller liknande, men vill heller inte lägga några pengar på det. Dessutom tränar jag, och då blir det ju bara plus minus noll om jag proppar i mig en massa skit.

Förresten har jag (förlåt räkan!) kommit fram till att jag inte gillar uggs. I alla fall inte tvåtusenkronors-modellen för "mys"-skor är omöjligt värde ett sådant pris. Men jag måste säga (säger emot mig själv sjukt mycket nu) att jag vill ha ett par att mysa i, haha. Men det får bli 149 kr på h&m:s barnavdelning.

PUSS!

nämen fel håll

Idag slutade jag halv två och jag trodde att jag skulle vara flitig som jag var igår. Ack, så fel jag hade! Jag gick raka vägen hem, lämnade väskan, tog börsen och gick till konsum och handlade godis. Sedan har jag fördrivit tiden på allra bästa tänkbara sätt, dvs. tv med repris på desperate housewives! 

Men halv sju var det i alla fall träning, och jag blev trött som ett svin fast att jag ansträngde mig mindre än vanligt (mina knän spökar!). Men när jag kom hem blev jag lite småstressad och knåpade ihop ett svar till fråga tre samt gjorde några lättsamma övningar i danskboken.

Det bästa är ändå att veckorna går fort, och imorgon är det onsdag och så vips är halva skolveckan klar! Ska börja göra mig mentalt redo för en planka nu och kolla lite på utilitarismen ;) ciao!

sonnnnnnnnnnnnnntag

Idag skulle jag plugga... Det blev inte så för istället har jag lagat quornfiléer(!) och tittat på andra avenyn. Imorgon väntar en ny skoldag, och jag har en hel massa arbete att fortsätta med! :(

Trevligt i fredags förresten!

SVART

PROVOCERANDE???!

jolene

Ikväll har jag & Johanna varit och sett Patrik 1,5. En väldigt söt och underhållande film! Det var dessutom ett trevligt avbrott i den annars pluggtyngda vardag. 

Men veckor går riktigt fort, och snart är det fredag igen vilket innebär att det blir utgång för att fira Louise! Ska bli riktigt roligt.

Pussi

Dolly Parton - Jolene
Rammstein - Das Modell
Jakarta - One Desire

hahaha!

flitig

Idag har jag varit flitig. Eller ja, det är i alla fall vad jag vill tro. Jag har suttit fyra timmar på biblioteket och segat mig igenom tysk historia, plockat ut det viktigaste och försökt få ner det på papper. Inte det lättaste, och tanken är dessutom att det ska utmynna i ett femton minuter långt föredrag. 

Om 45 min infinner jag mig hos J, då vi ska ta ett medelpass idag, med vår alltför goa och härliga Ida! Hahaha! Nej men seriöst, nu orkar jag nog inte skriva mer.

HAJSVAJ

buy-a-harbour och annat

Nu har helgen kommit till sitt slut, och jag känner mig tyvärr inte särskilt utvilad. Det kan bero på att lördagen bjöd på en heldag i Köpenhamn med J och K, som tidigare nämnts. Letandet gick hyfsat bra, och kom faktiskt hem med en tjusig jacka! Hittade också en fick kofta, eller ja två egentligen men oturligt nog fanns den andra ("drömkoftan") inte i min storlek så jag ska försöka beställa hem den eller på något annat sätt få tag i den.

Idag ska jag plugga och träna. Först ut blir det med lite tyska skulle jag anta, men det finns säkert rum för lite matte och religion också. USSSSCH!

changed plans

Nej, jag orkar faktiskt inte plugga så jag sparar det till på söndag. Istället kommer N hit och kollar på film och äter frödinge kladdkaka med mig!

Rosa helikopter - snacka om nostalgi!

tja

Idag är det återigen fredag och det känns som om den här veckan har sprungit förbi mig. Den har inte innehållit så mycket mer än träning och plugg. I alla fall ska jag göra alla skoluppgifter som jag skjutit upp ikväll så att jag utan dåligt samvete kan roa mig imorgon. Imorgon bär det dessutom av till Köpenhamn då jag ska leta jacka och skor, OCH äta på KFC!!! Har varit lite småbesatt av den tanken så nu måste det bli av. Nu ska jag vara lite produktiv!


träning

Om etthundra minuter ska jag cykla iväg till friskis!

Gedenken

Ikväll har jag haft Nermina här. Vi hyrde två filmer, eternal sunshine of the spotless mind och number 23. Den första var väldigt annorlunda, men bra. Man fick sig verkligen en tankeställare. Nummer två var vi tvungna att stänga av för något vi såg i inledningen. Det var helt sjukt! Båda två nästan grät.

I alla fall kom vi in på ett intressant ämne och det är det här med detet, jaget och överjaget. Jag har kommit fram till att mitt överjag handlar väldigt mycket när det kommer till att fatta beslut. Visst, man kan inte alltid bara handla på känsla men samtidigt tycker jag att det är väldigt synd att det ska få styra så mycket som det faktiskt gör. Jag är trött på att ångra det jag gör, ångra det jag inte gör och att tänka på om jag gör rätt eller inte. Men jag antar att det, till viss del, går att ändra precis som så mycket annat. Bara man har viljan till det. Godnatt!

högen

Igår kom AS hit och vi lagade mat (eller hon lagade, och jag var hjälpreda) och hittade på lite annat kul. Hon åkte hem vid tvåtiden och sedan dess har jag städat och fixat lite här på rummet. Jag fick ett plötsligt infall till att städa garderoben så jag vräkte ut alla kläder på sängen för att prova mig igenom garderoben, plagg för plagg. BIG mistake! Tröttnade efter tio minuter så nu ligger det en gigantisk hög och väntar på att jag ska vika och lägga in allt igen. Jag orkar inte.

Ikväll kommer N hit, och jag hoppas att hon har något trevligt att muntra upp mig med. Fast jag är i och för sig redan glad (bortsett från klädhögen), men i alla fall! Nu får jag väl ta tag i det. Ciao. 

lalala

Sitter här och väntar på Caroline, och passar samtidigt på att lyssna på en trevlig låt som jag hittade idag.
World of its own med Tingsek. Riktigt trevlig faktiskt!

what's my age again?

Ibland känner jag mig som femton, andra dagar som fyrtio. Idag har jag betett mig dumt och omoget, men som grund för varje dumt uttalande, eller hugg enligt den rätta benämningen, finns faktiskt en tanke. Det kanske inte verkar som det men så är faktiskt fallet. I alla fall har jag bett om ursäkt för huggen och hoppas att min förklaring blivit accepterad.

Annars har en hel del trevlig hänt idag. Jag fann min inspiration och skissade nästan klar ett bokomslag som jag var nöjd med. Sen blev det träning med J & S. Det var dock ett lite för mesigt pass. Hade velat ha det lite tuffare faktiskt.

Sen bjöd N på te och prat! :) Nu ska jag snart dra mig tillbaka och hoppas på att jag vaknar på rätt sida imorgon!

Puss!

*!*

Idag har jag bara gått omkring och varit ett litet åskmoln.
Men jag lovar att vara gladare imorgon! =)

Puss!

ich trainiere

Idag har jag haft en kort intensiv skoldag med matte i 100 min. Sedan åt jag lunch och stack till hårstudion för att klippa mig. Det blev fint, men blev en kort luggliknande sak på höger sida. Får väl se om jag får styr på den imorgon bitti.

Halv sju blev det Idas medelpass tillsammans med Johanna. Det var riktigt äckligt jobbigt! Jag har nämligen inte tränat på hela två veckor på grund av min onda hals. Men det var riktigt skönt att komma dit igen efter uppehållet.

Nu sitter jag här, har precis duschat och ska snart gå och handla mjölk samt ingrediens till smoothies. Pluggandet får bli imorgon. Puss!

En ny ...

En ny vecka har påbörjats, och jag måste erkänna att måndagens schema verkligen faller mig i smaken. Steg upp vid halv elva, duschade och åt frukost i lugnt tempo. Om en halvtimme börjar jag dagen med danska, men har några småsaker att göa innan dess.

I don't want what you want 
I don't feel what you feel
See, I'm stuck in a city
When I belong in the field