a beautiful day

oj, vilken dag! Varmt och skönt :) Har bränt mig på näsan så huden känns alldeles stram.. så känns sommaren

inför

den här första veckohalvan har kännts ganska seg och jag har varit lite låg. Hoppas att det bättrar sig nu inför minilovet och allt! I dag var Arne "sjuk", precis som vi är ibland, så timmarna efter lunch spenderades hos Johanna för ovanlighetens skull. Hann med lite snack om både det ena och det andra! Nu ska jag försöka göra något, ses!

Tuesday

smärtsamt farväl av mitt hår idag!

Lyckad kväll!

Riktigt lyckat igår. Blev bara fyra pers, jag, Caroline, Nermina och Mush, men vi hade kul i alla fall. Spenderade kvällen på hardrock café och en bar som heter sparv, som tydligen är till för alla färöbor. Men där var det livat. Ganska medelmåttig dj men vi dansade i alla fall. När det började spelas Dj Ötzis gamla "Hey Baby" kändes der dock lite ansträngt. Vid halv fyra begav sig Nermina och Mush hem till rummet. Jag och Caroline stannade en timme till och avslutade med att åka cykeltaxi hem! Hoppas verkligen vi kan göra om detta i sommar så fort som möjligt! Då med id/pass! Tänker inte följa eurovision ikväll, är dödstrött så det får bli lite halvt!

:)

Idag ska jag till Köpenhamn! Ooh, jag är riktigt nervös men förväntansfull för det kommer bli så himla kul. Först måste jag genomlida en 7 timmars lång skoldag, som både innehåller lite nationella och en stadstur runt Ystad. Ganska segt alltså. Blir lite uppdatering efter helgen, nu blir det matte!