ROSENROT OH ROSENROT

FAN I HELVETE WOHO, IBB!!!! Rammstein spelar den 15 december i KÖPENHAMN. Då var det dags att hosta upp 1500 danska kronor :)

pineapple

Jag åt precis en skiva färsk ananas och nu kliar min tunga. Så himla synd...
I alla fall veckans värsta moment är avklarat och den tyska guidningen gick fint.
M och jag glänste! 
Nu börjar jag dock bli lite småstressad och nervös inför siesta. Vad fan ska man
ha med sig?!

en slurk urinprov

jaha, idag gjorde jag ett nytt försök till att hitta studentskor. Det gick bättre än sist, men jag kom hem tomhänt. Däremot köpte jag en studentkofta och till råga på allt blev jag ombedd att visa leg, PÅ FOREX!!! Jag tror ingen förstår hur det sved... ärligt talat, ser jag ut som femton?

Nu ska jag till viktoria och leka åldersstigen. Jag fick förövrigt en skum liten bägare med äpplejuiceliknande innehåll (urin?) idag när jag hämtade thaimat. Att ingen vågade smaka behöver jag kanske inte nämna? Vad det var kommer jag aldrig få veta...

gestern!

Vad det var roligt igår!
Trevligt sällskap!
Perfekt musik!


någon som vill se green day med mig i köpenhamn i september?!!

Oh nu är man produktiv! Det tog mig bara fyra långa okoncentrerade timmar att skrapa ihop textanalysen. Talet skjuter jag med glädje upp till morgondagen. Skjuter gärna upp det till det är försent, men jag har försökt intala mig att jag måste framföra det. Det är så himla lite kvar nu. Tisdag nästa vecka, då är allt frid och fröjd! 

Nu ska jag i alla fall äta godis och titta på tv med mamma för det är jag (nästan) värd! Imorgon blir det förhoppningsvis klänningsköp med V som smakråd. Torsktorsk

Ps. Jag lovar, i veckan ska jag ta reda på fisksorten. Ursäkta mig snälla! Ds.

fläskfilé

Nu sitter jag här och våndas. Jag borde skriva ett tal. Jag borde skriva en textanalys. Jag borde gå ut i det fina vädret istället för att sitta inne med nerdragen rullgardin och titta på reprisen av gårdagens eurovision song contest.

Men ett plus är i alla fall att det blir tre (varav två väldigt korta) skoldagar den här veckan och sen ska det firas en gnutta. Eller ja, gärna mycket! 

dänish hund

Vi var i Danmark med danskan idag. Vi var väldigt kulturella, gick upp i rundetårn och åkte kanal! Dagen var allt som allt helmysig och jag kom hem med det vanliga lagret: faxe kondi, vampyrer och galle&jessen. Vart vi än vände oss såg jag skoaffärer så jag ska försöka övertala mamma att det enda vi kan göra, i jakt på studentskor, är att åka till Köpenhamn :) Annse tog en del bilder. Jag hoppas på att få ta del av dem snart.

Mamma jobbar i natt vilket betyder att jag rycker in som hundvakt, men i brist på syskonhjälp. Men fan vad söt Selma är! Nu ska jag fortsätta derivera, logaritmera och fan vad det heter. Klurigt i alla fall, och nu är det endast fyra dagar kvar till nationella. Det känns lite körigt just nu.



wxyz

En härlig långhelg med återhämtning och helt utan stress. Nej. Alla mina skolprojekt har hopat sig och nu sitter jag här utan minsta gnutta kontroll. AS var här idag, av orsaken att det alltid är trevligt med fint besök och att vi skulle rabbla danska glosor till vi spydde. Visst känner jag mig fullärd nu... haha!

Annars var Valborg fint och festligt. Jag och N stack till Malmö och slagthuset, vilket var sjukt roligt! Musiken var helt i min smak och vi dansade till fem. Lagom mör när vi var hemma i Ystad vid åtta. Lagom.



sonnesonne

Vafan, jag har levt en franslögn!!!!!!